Termeni si Conditii

Condiţii de utilizare ale site-ului www.BabyMagic.ro

Art. 1. Folosirea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site-ul www.BabyMagic.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare.

S.C.Nicoltex S.R.L. îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului www.BabyMagic.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori, în acest sens.

Art. 2. Comunicarile electronice, telefonice.

a) Prin accesarea site-ului www.BabyMagic.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de orice fel de la S.C.Nicoltex S.R.L.

Art. 3. Securitatea şi Confidenţialitatea.

a) Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor oferite de S.C.Nicoltex S.R.L.

b) S.C.Nicoltex S.R.L. garantează securitatea sistemelor sale informatice, în acest sens, datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii nu vor intra în posesia unor terţe părţi şi nu vor fi abuziv folosite.

Art. 4. Declinarea responsabilitaţii.

a) S.C.Nicoltex S.R.L. nu işi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru:

1. Pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate prin intermediul site-ului www.BabyMagic.ro;

2. Problemele de compatibilitate cu produsele achiziţionate de la alte firme;

3. Nu ne asumăm nici o raspundere în cazul în care produsele achiziţionate de la firma S.C.Nicoltex S.R.L. sunt folosite pe sisteme care nu corespund ca performanţe cu specificaţiile tehnice ale produselor respective;

4. Descrierea produselor (imagini, specificaţii tehnice, preţ) sau conţinutul site-ului www.BabyMagic.ro este exact, complet actualizat sau fără erori. Datorită modificărilor caracteristicilor sau a design-ului de către producători (fără o notificare prealabilă), produsele livrate pot diferi în orice mod de imaginile afişate pe site.

5. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost operate greşit în baza de date, firma S.C.Nicoltex S.R.L. are dreptul să anuleze livrarea produsul respectiv şi să anunţe clientul despre eroarea apărută, în cel mai scurt timp, dacă livrarea nu a avut loc, S.C.Nicoltex S.R.L. nu poate fi făcută în nici un fel responsabilă pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor.

6. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor, se reduce strict la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Art. 5. Litigiile

a) Conflictele apărute între utilizatorii site-ului www.BabyMagic.ro şi  S.C.Nicoltex S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

b) În cazul în care litigiul nu este soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.

Art. 6.  Drepturile de autor.

a) Conţinutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi, baze de date şi orice alte date) este proprietatea S.C.Nicoltex S.R.L. şi este protejat, conform Legii Drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială.

b) Folosirea fără acordul S.C.Nicoltex S.R.L. a oricăror din elementele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 

BabyMagic.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul BabyMagic.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. 

Parteneri

Copyright © 2013 Baby Magic by PCData.ro. Toate drepturile rezervate.